De Klussenier Chris Gooijer

De Klussenier Chris Gooijer
De Klussenier Chris Gooijer

Kajuit 13
1671 TD Medemblik

Dien uw aanvraag in »

+31 227 822825
06 5328 5419
c.gooijer@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 56059868

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Chris Gooijer, trotse vader en opa. Samen met mijn vrouw Marian woon ik in Medemblik. Woont u in de omgeving Medemblik, Hoorn of Enkhuizen dan kunt u bij mij terecht voor alle verbouw- renovatie en onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning of bedrijf.

Met bijna 40 jaar ervaring in de bouw weet ik van de hoed en de rand. Ik ben begonnen bij een kleine aannemer in Amsterdam en vervolgens aan de slag gegaan bij een grotere aannemer in de renovatiebranche. Ik heb me ontwikkeld tot allround timmerman en ben jaren met veel plezier werkzaam geweest als voorman.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Uiteraard voor alles op het gebied van timmerwerk en voor de complete verbouwing van uw zolder naar een werk- of slaapkamer. Denk hierbij ook aan het plaatsen van een VELUX dakraam of dakkapel. Maar ook voor de verbouwing van uw badkamer en keuken inclusief de installatie-, tegel en elektrawerkzaamheden. Eigenlijk bent u voor alle onderhoud- of reparatiewerkzaamheden aan uw woning bij mij aan het juiste adres.

Hebt u een verbouwing gepland staan? Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden en verzorg uw verbouwing vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Ik kan de producten inkopen voor een goede prijs en desgewenst ga ik met u mee naar de verschillende badkamer- en keukenleveranciers. U ontvangt van mij altijd een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan gerust contact op via bovenstaande gegevens. Kijk voor meer informatie op www.klussenierchrisgooijer.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Medemblik voor:

  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Dakraam plaatsen
  • Deuren afhangen
  • Keuken renoveren of installeren
  • Timmerwerk
 
Loading...